Par jūnija labāko futbola virslīgā atzīst japāni Jokotu

CopyDraugiem X Whatsapp
Daisuke Jokota.
Daisuke Jokota. Foto: https://www.facebook.com/ValmieraFC

"Valmieras" pussargs Daisuke Jokota atzīts par "Optibet" futbola virslīgas jūnija labāko spēlētāju, bet Vidzemes kluba vadonis Jurģis Kalns saņems labākā trenera balvu.

Tieši "Valmiera" šobrīd ieņem pirmo vietu virslīgas tabulā un šīs komandas līderi aizvada spilgtu sezonu. Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti "Valmieras" pussargi Jokota, Ivans Želizko un Alvis Jaunzems, "Riga" vārtsargs Nils Toms Puriņš un iepriekš Jūrmalas "Spartaku" pārstāvējušais "Audas" pussargs Abioduns Ogunniji.

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, par jūnija labāko futbolistu virslīgā atzīts Jokota, kurš saņēma 58 no maksimāli iespējamajiem 66 punktiem. Jaunzemam tika 27 punkti, Puriņam - 22, Ogunniji - 16, bet Želizko - deviņi.

22 gadus vecais japāņu pussargs Jokota ir viens no spilgtākajiem čempionāta spēlētājiem, un šosezon 20 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu