Latvijas duets pasaules kērlinga tūres sacensībās tiek līdz ceturtdaļfinālam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas kērlinga duets Daina Barone/Arnis Veidemanis šajā nedēļas nogalē Šveicā Pasaules kērlinga tūres posmā aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam, informē Latvijas Kērlinga asociācija (LKA).

Pirmajā "WCT Argovia Mixed Doubles Masters" turnīrā piedalījās 15 komandas no Dānijas, Anglijas, Spānijas, Latvijas, Čehijas, Zviedrijas, Igaunijas, Slovākijas un Šveices.

Spēcīgie Ženī Perē/Mārtins Rioss finālā mājinieku duelī tikās ar Danielu Rupu/Kevinu Vunderlinu. Izšķirošais izrādījās sestais ends, kurā Perē/Rioss ieguva četrus punktus, nonākot vadībā ar 7:4, pretiniekiem nespējot atgūt zaudēto. Līdz ar to Perē/Rioss ar 7:6 izcīnīja turnīra titulu.

Savukārt trešā vieta bija čehiem Zuzannai Paulovai/Tomašam Paulam, kuri, pateicoties četriem punktiem ceturtajā un diviem nozagtiem piektajā, nonāca komfortablā vadībā ar 7:3, ko noturēja līdz beigām (7:5).

Latvijas izlase Barone/Veidemanis turnīra pirmajā spēlē piekāpās turnīra trešās vietas ieguvējiem no Čehijas, bet otrajā spēlē, nozogot punktu pēdējā endā, ar 6:5 izrāva uzvaru pār mājinieku pāri. Neveiksmīgās trešās spēles beigas noveda pie zaudējuma šī turnīra uzvarētājiem. Savukārt pārliecinoša uzvara pēdējā grupas cīņā ļāva iekļūt sacensību ceturtdaļfinālā. Tajā vēlreiz pretim stājās Perē/Rioss, kas arī otrajā savstarpējā spēlē dominēja.

Evita Regža/Ansis Regža sacensības uzsāka ar spēli pret kaimiņiem no Igaunijas Mariju Kaldvi/Hariju Lillu. Neveiksmīgs sestais ends, kurā latvieši zaudēja četrus punktus, noteica spēles iznākumu, zaudējot ar 6:9 pirmajā spēlē. Turpinājumā sešos endos tika piedzīvoti zaudējumi ar 2:8 pret divām Šveices komandām, bet turnīru Regža/Regža noslēdza ar uzvaru, pārspējot Slovākijas pāri Paulu Hajduku/Janu Horāčeku ar 6:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu