Foto ⟩ Porziņģis par karu Ukrainā: Mana nostāja ir pret Krievijas rīcību (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis iestājas pret Krievijas īstenoto karadarbību Ukrainā, pirmdien tviterī paziņoja basketbolists.

Pirmdien notikušajā Latvijas vīriešu basketbola izlases preses konferencē Porziņģim tika taujāts, kāpēc pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņam sociālajos tīklos nav neviena ieraksta par šo tematu un vai viņam tagad ir kāds vēstījums, ko nodot saviem sekotājiem.

"Ja godīgi, negaidīju šādu jautājumu. Neesmu tik ļoti zinošs, lai tagad kaut ko normālu pateiktu, tāpēc no šī jautājuma izvairīšos. Man nedaudz vairāk jāpastudē un tad adekvātāk varētu atbildēt uz šo jautājumu," teica Porziņģis.

Basketbolista neskaidrā atbilde izraisīja sašutumu sociālajos tīklos, tāpēc viņš vēlāk tviterī ierakstīja konkrētāku vēstījumu. "Neveiksmīgi izteicos, bet skaidrs, ka mana nostāja ir pret Krievijas rīcību. Ceru, ka viss pēc iespējas ātrāk beigsies," rakstīja Porziņģis.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā sporta līdzjutējos sašutumu izsauca boksera Maira Brieža neskaidrā pozīcija kara jautājumā. Tāpat publisku nosodījumu saņēma hokejisti un treneri, kuri izvēlējās turpināt savas karjeras Krievijā.

Foto: Latvijas basketbola izlases atklātais treniņš "Arēnā Rīga"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu