"76ers" un Simonss vienojas par izlīgumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AFP/SCANPIX

Basketbolists Bens Simonss un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Filadelfijas "76ers" ir vienojušies par izlīgumu saistībā ar spēlētāja iepriekš iesniegto sūdzību par aizvadītajā sezonā neizmaksāto algas daļu, vēsta ESPN.

Simonss pagājušajā sezonā neaizvadīja nevienu maču Filadelfijas komandas rindās un pieprasīja aizmainīšanu jau pēc neveiksmīgām izslēgšanas spēlēm 2021. gadā.

Basketbolists pirms pagājušās sezonas nepiedalījās komandas treniņnometnē un izlaida arī pārbaudes spēles, kā rezultātā "76ers" apturēja viņa algas izmaksāšanu. Simonss kā iemeslus savai nespēlēšanai minēja mentālās veselības problēmas, un februārī viņš tika aizmainīts un Bruklinas "Nets".

Spēlētājs ar NBA spēlētāju asociācijas palīdzību iesniedza sūdzība aprīlī, jo pirms tam basketbolista pārstāvji un Filadelfijas komanda nespēja rast vienošanos par neizmaksāto algas daļu.

Pirms lieta tiktu iesniegta tiesā abas puses tomēr spēja vienoties par izlīgumu, neatklājot nekādas detaļas saistībā ar finansēm, taču tiek lēsts, ka pagājušajā sezonā "76ers" neizmaksāja Simonsam apmēram 20 miljonus ASV dolāru (apmēram 19,7 miljoni eiro).

Simonss pēc aizmainīšanas uz "Nets" joprojām nav spēlējis, un maijā viņam tika veikta operācija, lai pilnībā sadziedētu muguras savainojumu. Tiek paredzēts, ka viņš varētu atgriezties laukumā nākamajā sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu