"Tikai piecas no 100 ziņām ir patiesas." Ronaldu drīzumā sola atklāt patiesību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Šovasar ārzemju mediji nemitīgi baumojuši par Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu gatavošanos atstāt Anglijas klubu Mančestras "United", tomēr tas joprojām nav noticis. Pasaules slavenākais sportists sola drīzumā atklāt patiesību par savu nākotni.

"Instagram" vietnē Ronaldu izteicis pārmetumu medijiem, kas pārsvarā par viņu publicējuši nepatiesas ziņas.

"Viņi uzzinās patiesību intervijā pēc pāris nedēļām. Mediji stāsta melus," nosodījumu pauda Ronaldu.

"Pēdējo pāris mēnešu laikā no 100 ziņām par mani tikai piecas ir bijušas patiesas," apgalvo futbolists.

Spēlētāju pāreju logs tiks aizvērts 1. septembrī, tāpēc ir gaidāms, ka līdz rudenim kļūs skaidrs, kur karjeru turpinās Ronaldu.

37 gadus vecais Ronaldu guvis 24 vārtus 40 spēlēs kopš viņš pērn atgriezās Mančestras "United" komandā, kurā viņš savulaik kļuva par pasaules mēroga zvaigzni savas karjeras sākumposmā.

Mančestras "United" iepriekšējā sezonā ieguva sesto vietu Anglijas premjerlīgā, tādējādi nekvalificējoties UEFA Čempionu līgai, kas šovasar kalpojis par galveno iemeslu spekulācijām, ka Portugāles futbolists vēlas pārcelties uz citu klubu.

Šīs sezonas ievadā Mančestras "United" piedzīvojusi divus zaudējumus divās spēlēs un pirmo reizi kopš 1992./93. gada sezonas atrodas Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma pēdējā vietā. Arī pirms 30 gadiem komanda piedzīvoja divus zaudējumus sezonas ievadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu