Foto un video ⟩ Nadals "US Open" mačā ar raketi pārsit sev degunu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AP/Scanpix

Spānijas tenisa zvaigzne Rafaels Nadals sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra "US Open" spēlē sev netīšām ar raketi pārsita degunu.

Vienā no spēles epizodēm mačā pret Fabio Foņīni no Itālijas, cenšoties atsist bumbiņu, Nadals netīšām ar raketi savainoja sev degunu. Rakete atsitās no korta seguma un trāpīja tieši sejā. 

Mediķi viņam sniedza medicīnisko palīdzību, un Spānijas tenisists varēja turpināt maču. Viņš ATP ranga 60. raketi pieveica ar 2-6, 6-4, 6-2, 6-1, sasniedzot trešo kārtu. 

"Bija spēcīgs trieciens. Sākumā domāju, ka deguns ir lauzts. Biju šokā, ļoti sāpēja. Man nedaudz griežas galva... Es nezinu, kā to pateikt... Esmu apjucis. Likās, ka esmu izkritis no šīs pasaules," preses konferencē notikušo komentēja Nadals. 

"Nezinu, šķiet, ka nekas nav lauzts. Bet es neesmu pārliecināts. Nezinu. Ir šoks. Zināmā mērā es to biju pelnījis, jo spēlēju tik slikti (smejas). Es jokoju," pauda ATP 3. rakete. 

Foto: instagram.com

No izsētajiem tenisistiem trešo kārtu sasniedzis arī argentīnietis Djego Švarcmans (izlikts ar 14. numuru), horvāts Marins Ciličs (15.), Denis Šapovalovs (19.) no Kanādas, brits Dens Evanss (20.), Fransiss Tiafo (22.) no ASV, itālietis Lorenso Museti (26.) un dānis Holgers Rūne (28.).

Trešo kārtu ceturtdien sasniedza arī ar trešo numuru izsētais Nadala tautietis Karloss Alkarass (ATP 4.), kurš ar 6-2, 6-1, 7-5 pieveica argentīnieti Federiko Koriju (ATP 78.).

Nākamajā kārtā iekļuva arī ar septīto numuru izsētais brits Kamerons Norijs (ATP 9.), kurš ar 6-4, 6-4, 7-6 (7:4) uzvarēja portugāli Žuau Sousu (ATP 59.), ar devīto numuru izliktais neitrālais sportists Andrejs Rubļovs (ATP 11.), kurš otrajā kārtā viegli ar 6-3, 6-0, 6-4 pieveica dienvidkorejieti Sunvo Kvonu, kā arī turnīra 11. rakete Janiks Siners no Itālijas (ATP 13.), kas ar 6-4, 7-6 (10:8), 6-2 pārspēja mājinieku Kristoferu Jūbenksu (ATP 145.).

Tikmēr zaudējumu otrajā kārtā cieta ar astoto numuru izsētais polis Huberts Hurkačs (ATP 10.), kurš ar 4-6, 6-4, 6-7 (5:7), 3-6 piekāpās neitrālajam sportistam Iļjam Ivaškam (ATP 73.).

ASV atklātais čempionāts tenisā uz cietā seguma norisinās no 29. augusta līdz 11. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu