Dalasas "Stars" pagarina līgumu ar vārtsargu Otindžeru

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Dalasas "Stars" vienojusies par līguma pagarināšanu ar vārtsargu Džeiku Otindžeru, ziņo NHL.

Tiek vēstīts, ka trīs gadu līguma kopējā vērtība ir 12 miljoni ASV dolāru, kas vidēji sezonā vārtsargam garantēs četru miljonu ASV dolāru lielu atalgojumu.

Iepriekšējo sezonu 23 gadus vecais Otindžers sāka kā komandas trešais vārtsargs aiz Breidena Holtbija un Antona Hudobina, bet sezonas izskaņā jau bija pirmais numurs. Kopumā Otindžera rēķinā pagājušajā sezonā 48 spēles, kurās tika izcīnītas 30 uzvaras, vidēji ielaisti 2,53 vārti un atvairīti 91,4% metienu.

Otindžers debitēja arī Stenlija kausa izcīņā, kur "Stars" ar 3-4 pirmajā kārtā zaudēja Kalgarī "Flames". Vārtsargs septiņās spēlēs atvairīja 95,4% pretinieku metienus, vidēji zaudēja 1,81 vārtus un reizi palika nepārspēts. Sērijas izšķirošajā spēlē, kurā "Stars" zaudēja papildlaikā ar 2:3, vārtsargs tika galā ar 64 pretinieku metieniem.

2017. gadā jauno spēlētāju draftā ar kopējo 26.numuru izvēlētais vārtsargs kopumā NHL aizvadījis 77 spēles, izcīnījis 41 uzvaru, atvairījis 91,3% metienu, vidēji mačā ielaidis 2,46 vārtus un divreiz nospēlējis "sausā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu