Video un audio ⟩ RFS fortūnas turpinājums Florencē un pabojātie basketbola svētki "EuroBasket 2022"

CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc ilgāka pārtraukuma pie lasītājiem, skatītājiem un klausītājiem atgriežas TVNET grupas sporta podkāsts "Čempionu brokastis". Notikušas nelielas izmaiņas vadītāju sastāvā, kas veicinās satura dažādību un bagātību.

Latvijas čempionvienība RFS septembra sākumā sarūpēja pārsteigumu uz Eiropas futbola skatuves. Piedzīvojot debiju UEFA Konferences līgas grupu turnīrā, pirmajā spēlē izbraukumā izdevās cīnīties neizšķirti 1:1 pret Itālijas A sērijas klubu Florences "Fiorentina".

"Čempionu brokastu" jaunākajā sērijā pirmajā daļā apspriedām RFS lielisko panākumu, kam klātienē sekoja TVNET sporta žurnālists Mārtiņš Kļavenieks, kurš pavēra priekškaru un dalījās ar saviem iespaidiem par piedzīvotajiem notikumiem Florencē.

Raidījuma otrajā daļā pārspriedām Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) darba nepilnības un neveiksmes, rīkojot Eiropas čempionātu jeb "EuroBasket 2022" turnīru. Emociju stīgas aizskāra fakts, ka Latvijas izlase, ņemot vērā komandas potenciālu, šajā turnīrā nepiedalās.

Diskusijas noslēgumā raidījuma dalībnieki izteica prognozes par Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālu pāru rezultātiem, kā arī nosauca pēc savām domām favorītus cīņā par zelta medaļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu