Video ⟩ Gutkovskis: Man laukumā pietrūka Uldriķa blakus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas izlases futbolistam Vladislavam Gutkovskim spēlē pret Moldovas valstsvienību pietrūka uzbrukuma partnera Roberta Uldriķa klātbūtnes.

Latvijas futbola izlase ceturtdien "Skonto" stadionā UEFA Nāciju līgas spēlē vairāk nekā 6700 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 1:2 (0:2) piekāpās Moldovas valstsvienībai.

Uzvaras vai neizšķirta gadījumā Latvijas izlase būtu nodrošinājusi pirmo vietu D līgā, kas dotu ceļazīmi uz C līgu. 25. septembrī cikla noslēgumā izbraukumā jāspēkojas ar Andoru.

Lai pārceltos uz C līgu, Latvijas izlasei spēlē pret Andoru vajadzīgs vismaz neizšķirts, ja Moldova pēdējā mačā uzveiks Lihtenšteinu.

"Ļoti žēl. Mazliet nepaveicās. Pēdējās minūtēs bija iespējas, bet nekas - jāstrādā tālāk. Tagad jābrauc uz Andoru un jācīnās tikai par uzvaru," intervijā ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses dienestu sacīja Gutkovskis.

Spēles uzdevums bija spēlēt agresīvi un cīnīties par katru bumbu. Pirmajā puslaikā Latvijas futbolistiem neizdevās izpildīt plānu.

"Domāju, ka nebijām gatavi cīnīties no pirmās minūtes. Neizdevās tas, kas bija plānots. Varējām spēlēt mazliet augstāk, lai viņi nesajustu savu spēli. Kad viņi sajuta savu spēli, mums bija grūtāk spēlēt. Tikai otrajā puslaikā sākām spēlēt agresīvi, tad arī bijām labāka komanda," teica Latvijas izlases uzbrucējs. 

Latvijas izlasei traumas dēļ nevarēja palīdzēt viens no komandas uzbrukuma līderiem Roberts Uldriķis.

"Iepriekšējās četras spēles spēlējām kopā. Man šodien laukumā pietrūka viena cilvēka blakus. Spēlējot kopā ar Robertu, ir laba sajūta. Šodien jutu, ka priekšā [uzbrukumā] esmu viens pats," atzina Gutkovskis.

Otrajā puslaikā Latvijas izlases labā vārtus guva Jānis Ikaunieks. Izcelties bija iespējas arī citiem komandas biedriem, tomēr izdevības netika izmantotas. 

"Veiksme šodien nebija mūsu pusē. Aizsargi nobloķēja sitienus, vārtsargs atradās tur, kur lidoja bumba," sprieda Gutkovskis.

"Pēc trīs dienām būs jau nākamā spēle. Visas domas ir par to. Jābrauc uz Andoru un jāizcīna trīs punkti, lai veiksmīgi pabeigtu šo Nācijas līgas ciklu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu