Meiers rezultatīvs, "Kalev"/"Cramo" iekļūst FIBA Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Meiers.
Mārtiņš Meiers. Foto: https://www.facebook.com/bckalevcramo

Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers otrdien guva 12 punktus, palīdzot viņa un Zigmāra Raimo pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Cramo" vienībai iekļūt FIBA Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā kārtā.

Tallinas komanda kvalifikācijas pirmajā kārtā ar rezultātu 93:73 (21:25, 31:11, 20:14, 21:23) pārspēja Horvātijas vienību "Cedevita Junior".

Meiers laukumā bija 17 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus, realizējot piecus divu punktu metienus un divus no sešiem soda metieniem. Tāpat viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, bloķēja vienu pretinieku metienu un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 13.

Savukārt Raimo laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 28 sekundēs guva četrus punktus, tika pie divām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, četrām personīgajām piezīmēm, divām pārtvertām bumbām un sakrāja +/- rādītāju +1 un efektivitātes koeficientu desmit.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 14 punktiem bija Artūrs Konocuks, bet pretinieku rindās tikpat punktus guva Pavle Marcinkovičs.

Otrajā kārtā jeb pusfinālā Tallinas "Kalev"/"Cramo" stāsies pretī Kosovas "Prishtina".

FIBA Eiropas kauss ir rangā ceturtais turnīrs Vecajā kontinentā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu