Ronaldu gūst 700. vārtus karjerā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien guva savus 700.vārtus profesionālajā klubu karjerā, sekmējot Mančestras "United" uzvaru Anglijas premjerlīgas mačā.

Mančestras futbolisti viesos ar rezultātu 2:1 (2:1) uzvarēja Liverpūles "Everton".

Piektajā minūtē laukuma saimniekus ar teicamu tālšāvienu vadībā izvirzīja Alekss Ivobi, bet desmit minūtes vēlāk pēc laukuma vidusdaļā atņemtas bumbas pretuzbrukumu ar precīzu sitienu noslēdza Antonijs - 1:1.

Minūti pirms pirmā puslaika beigām pēc vēl vienas mājinieku zaudētas bumbas Kazemīru izdarīja tālu piespēli Ronaldu, kurš reidu noslēdza ar nekļūdīgu sitienu mērķī. Ronaldu mačā iesaistījās 29.minūtē, kad nomainīja savainojumu guvušo Antonī Marsiālu.

Ronaldu no 700 vārtiem visvairāk - 450 - guvis Madrides "Real" sastāvā. Mančestras kluba kreklā viņam ir 144 vārti, Turīnas "Juventus" rindās 101 vārti, bet Lisabonas "Sporting" sastāvā - pieci vārti.

Svētdien uzvaru svinēja arī premjerlīgas līdervienība Londonas "Arsenal", kas mājās uzvarēja šosezon nestabili spēlējošo "Liverpool" - 3:2 (2:1). Divus vārtus londoniešiem, tajā skaitā arī uzvaru nesošos 76.minūtē no 11 metru soda sitien atzīmes, guva Bukajo Saka.

"Arsenal" ar 24 punktiem deviņās spēlēs ieņem pirmo vietu, par punktu apsteidzot Mančestras "City" un par četriem punktiem - Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu