Spānijas futbola leģenda publiski "iznāk no skapja", vēlāk paziņojumu dzēš

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ikers Kasiljass.
Ikers Kasiljass. Foto: AP/Scanpix

Bijušais Spānijas futbola izlases vārtsargs Ikers Kasiljass svētdien sociālās saziņas vietnē "Twitter" paziņoja, ka ir gejs, bet aptuveni pēc stundas šo ziņojumu izdzēsa.

"Ceru, ka jūs mani sapratīsiet. Es esmu gejs," svētdienas pēcpusdienā desmit miljoniem sekotāju vietnē "Twitter" pauda Kasiljass.

Foto: Ekrānuzņēmums

Aptuveni pēc stundas Kasiljass šo ierakstu izdzēsa, bet pirms tam uz to savdabīgi atbildēja viņa bijušais komandas biedrs Spānijas izlasē Karless Pujols.

"Ir laiks pastāstīt par mums, Iker," rakstīja Pujols. Arī viņš savu publicēto tekstu izdzēsa, kā arī nodēvēja to par "neveiklu joku".

Uzreiz pēc paziņojuma izdzēšanas Kasiljass atvainojās LGBT kopienai. Viņš savu sākotnējo paziņojumu skaidroja ar konta uzlaušanu. 

"Uzlauzts konts. Par laimi, tagad viss ir kārtībā. Atvainojos visiem saviem sekotājiem. Un, protams, arī LGBT kopienai."

Foto: Ekrānuzņēmums

Kasiljasu pamatoti dēvē par Spānijas futbola leģendu, jo viņš karjeras laikā 167 mačos sargājis izlases vārtus, kā arī aizvadījis vairāk nekā 500 maču karaliskā Madrides "Real" kluba sastāvā.

41 gadu vecais Kasiljass ir visu laiku spēlēm bagātākais Spānijas valstsvienības pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu