Žagars rezultatīvs "Nevežis" uzvarā pār Lietuvas čempioni "Rytas"

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: Facebook: BC Kėdainių NEVĖŽIS

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars pirmdien guva 21 punktu Lietuvas Basketbola līgas (LKL) mačā un kaldināja Ķēdaiņu "Nevežis" komandas uzvara.

"Nevežis" basketbolisti sezonas ceturtajā spēlē viesos ar rezultātu 92:88 (21:25, 20:20, 33:19, 18:24) uzvarēja Lietuvas čempioni Viļņas "Rytas".

Žagars laukumā pavadīja 27 minūtes un 55 sekundes, maču noslēdzot pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kad viņš par nesportisku pārkāpumu saņēma savu piekto piezīmi mačā.

Latviešu basketbolists šajā cīņā realizēja trīs no septiņiem divpunktu metieniem, trīs no pieciem tālmetieniem un visus sešus soda metienus. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, izprovocēja deviņus noteikumu pārkāpumus, tika pie pozitīva +/- rādītāja (+6) un 20 efektivitātes koeficienta punktiem.

Žagars bija mača rezultatīvākais spēlētājs un produktīvākais uzvarētāju rindās. Pretiniekiem 19 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Gītim Radzevičam.

Citā mačā, kurā savā starpā tikās divas latviešu pārstāvētas komandas, Jonavas "CBet" viesos ar 92:90 pārspēja Pasvāles "Pieno žvaigždes". Uzvarētājiem Mārtiņš Laksa guva piecus punktus, bet pretiniekiem Rihards Kuksiks atzīmējās ar trīs punktiem.

Jonavas un Kauņas "Žalgiris" komandas šajā sezonā četrās spēlēs svinējušas četras uzvaras. Ķēdaiņu vienība ar divām uzvarām četrās cīņās ir sestā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu