Video ⟩ "Blue Jackets" bez Merzļikina jauno NHL sezonu sāk ar zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno sezonu ar zaudējumu trešdien uzsāka Kolumbusas "Blue Jackets" vienība, kas viesos bez Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina ierindā ar 1:4 (0:0, 1:2, 0:2) atzina Karolīnas "Hurricanes" pārākumu.

Merzļikins pirmajam mačam nebija pieteikts slimības dēļ. Tāpat traumas dēļ Kolumbusas komandai nevarēja palīdzēt otrs vārtsargs Jons Korpisalo, bet vārtos stājās Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 39 no 43 mājinieku metieniem.

"Blue Jackets" otrā perioda 11.sekundē vadībā izvirzīja Patriks Laine, bet turpinājumā precīzi bija tikai mājinieki - ar 1+2 izcēlās čehu uzbrucējs Martins Nečass, bet vēl pa vārtiem guva Sets Džārviss, Breidijs Šejs un Andrejs Svečņikovs.

Mājinieku vārtsargs Frederiks Andersens atvairīja 31 no 32 metieniem.

Nākamo maču Kolumbusas vienība aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems pagājušās sezonas finālisti Tampabejas "Lightning".

Tikmēr ar uzvaru jauno sezonu uzsāka čempionvienība Kolorādo "Avalanche", kas savā laukumā ar 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) pārspēja Čikāgas "Blackhawks" vienību.

Pa diviem vārtiem "Avalanche" labā guva Arturi Lehkonens un Valērijs Ņičuškins, bet viens precīzs metiens Endrū Kogliano kontā. Viesu sastāvā ar trāpīgiem raidījumiem izcēlās Džonatans Tēvzss un Makss Domi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu