Video ⟩ Makdeivids jauno sezonu sāk ar "hat trick"

CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids (no labās)
Konors Makdeivids (no labās) Foto: AP/Scanpix

Ar pirmo "hat trick" jaunajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā trešdien izcēlās Konors Makdeivids, palīdzot Edmontonas "Oilers" savā laukumā pieveikt Vankūveras "Canucks" vienību.

Mača gaitā mājinieki nonāca iedzinējos ar 0:3, tomēr pateicoties Makdeivida trīs vārtiem un rezultatīvai piespēlei spēja izcīnīt panākumu ar 5:3 (0:2, 3:1, 2:0).

Uzvarētāju rindās vārti un divas rezultatīvas piespēles uzbrucēja Leona Draizaitla kontā, bet 1+1 savā rēķinā ierakstīja aizsargs Darnels Nērss.

"Canucks" sastāvā pa vārtiem guva Džonatans Taners Millers, Elīass Petešons un Andrejs Kuzmenko.

Makdeividam šajā mačā izdevās pārsniegt 700 gūto punktu robežu NHL. Kopumā uzbrucējs NHL regulārajos čempionātos tagad iekrājis 701 (242+459) punktus 488 mačos. Par viņu ātrāk 700 punktu robežu NHL vēsturē sasnieguši bija vien pieci hokejisti.

Citā spēlē pie četriem punktiem tika arī čehu uzbrucējs Davids Pastrņāks, palīdzot Bostonas "Bruins" ar 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) viesos pārspēt Vašingtonas "Capitals" vienību.

Pastrņāks izcēlās ar 1+3, vārti un divas rezultatīvas piespēles cita čeha Davida Krejčī kontā, bet pa vieniem vārtiem uzvarētāju rindās Patrīsa Beržerona, Teilora Hola un Henrīka Lindholma rēķinā. Mājinieku rindās ar precīziem metieniem izcēlās Entonijs Manta un Konors Šīrijs.

Tikmēr sezonas pirmais papildlaiks tika fiksēts Anaheimas "Ducks" un Sietlas "Kraken" mačā, kurā pārāki ar 5:4 (1:1, 1:2, 2:1, 1:0) bija mājinieki "Ducks".

Pamatlaikā uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem atzīmējās Trojs Terijs, Raiens Stroums un Frenks Vatrano, kamēr viesu rindās vārtus guva Andrē Burakovskis, Olivers Bjorkstrands un Metijs Benjērs.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja Terija precīzais raidījums papildlaika 55. sekundē.

Vēl vienā mačā Monreālas "Canadiens" ar 4:3 (0:1, 2:1, 2:1) principiālā duelī savā laukumā pārspēja Toronto "Maple Leafs" komandu.

Divus vārtus uzvarētāju sastāvā guva Kouls Koufīlds, bet pa reizei precīzi bija Šons Monahans un Džošs Andersons. Savukārt Toronto vienības rindās ar precīziem metieniem izcēlās Maikls Bantings, Deniss Malgins un Viljams Nīlanders.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu