Šmits rezultatīvs, "Žalgiris" zaudē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits.
Rolands Šmits. Foto: https://www.facebook.com/bczalgiris

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien ULEB Eirolīgas mačā sakrāja desmit punktus, taču viņa pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" piedzīvoja neveiksmi.

"Žalgiris" viesos ar rezultātu 80:90 (21:18, 14:26, 23:23, 22:23) atzina Pirejas "Olympiacos" pārākumu.

Šmits sāka spēli starta pieciniekā un kopā uz laukuma pavadīja 22 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divu punktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra divas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja trīs personīgās piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu 13.

Kauņas vienību no neveiksmes neglāba Igns Brazdeiķis, kurš guva 21 punktu, un Kīnans Evanss, kurš izcēlās ar 14 gūtajiem punktiem.

Mājinieku rindās, sakrājot "double-double", rezultatīvākais ar 23 gūtajiem punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Saša Vezenkovs. Vēl pa 15 punktiem pievienoja Jannulis Larendzakis un Kosts Slouks.

Kauņas vienība zaudēja arī pirmajā Eirolīgas mačā, kurā ar 83:84 atzina Telavivas "Maccabi" pārākumu.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu