"Rīgas" 3x3 basketbolisti Dienvidkorejā sasniedz "Challenger" turnīra pusfinālu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolists Nauris Miezis
Latvijas 3x3 basketbolists Nauris Miezis Foto: FIBA.com

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga", kuras sastāvā spēlē Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis un Nauris Miezis, svētdien Sačeonā, Dienvidkorejā, sasniedza "Challenger" turnīra pusfinālu.

Ceturtdaļfinālā latvieši, kuri turnīrā saņēmuši trešo numuru, ar rezultātu 22:10 guva virsroku pār Tokijas "Dime" basketbolistiem (10.).

Krūmiņš atzīmējās ar trīs precīziem tālmetieniem un septiņiem punktiem, sešus punktus guva Lasmanis, piecus - Miezis, bet četrus - Čavars.

Pusfinālā pretī stāsies spēcīgā Serbijas komanda "Liman", kas izsēta ar otro numuru. Šī turnīra finālisti izcīnīs ceļazīmi uz 11. un 12.novembrī gaidāmo Rijādas "Masters" turnīru.

Jau ziņots, ka apakšgrupā latvieši ar 22:15 uzvarēja mājinieku vienību "Seoul" (13.) un ar 20:18 pagarinājumā pieveica Varšavas "Lotto" (6.), nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

"Rīga", spēlējot ar visiem četriem olimpiskajiem čempioniem sastāvā, rudenī uzvarējusi "Masters" turnīros Monreālā un Sebu. Vasarā, kad Lasmanis spēlēja ASV profesionālajā strītbola līgā "Big3" un Krūmiņš ārstēja traumu, komanda spēlēja dažādos sastāvos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu