Video ⟩ Daugaviņam žilbinošs sniegums Vācijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš.
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš. Foto: Iserlohn Roosters/Twitter.com

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien Vācijas hokeja līgā (DEL) izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, tajā skaitā arī uzvaru nesošajiem mača papildlaikā.

Daugaviņa pārstāvētā Izerlonas "Roosters" mājās ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 1:0) uzveica Frankfurtes "Lowen" vienību.

Otrā perioda septītajā minūtē Kristofers Fuko apslidoja pretinieku vārtus un piespēlēja vārtu priekšā esošajam Daugaviņam, kurš panāca 1:0 mājinieku labā. "Roosters" vēlāk ieguva divu vārtu pārsvaru, kuru izlaida no rokām un spēle turpinājās papildlaikā. Tajā pēc nospēlētas pusminūtes Daugaviņš starp iemetienu apļiem veica precīzu metienu vārtos un izrāva mājiniekiem uzvaru.

Daugaviņš šajā sezonā desmit spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Latviešu uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem ticis četrās cīņās pēc kārtas.

Savukārt zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings", kas izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Volfsburgas "Grizzlys" komandai.

DEL turnīra tabulā Šveningeres "Wild Wings" ar 13 punktiem 11 spēlēs ieņem 13. vietu, bet "Roosters" ar izcīnītiem astoņiem punktiem desmit mačos turnīra tabulā ierindojas pēdējā pozīcijā 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu