Salāhs sarūpē Mančestras "City" pirmo zaudējumu sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Liverpool" futbolists Mohameds Salāhs
"Liverpool" futbolists Mohameds Salāhs Foto: Reuters/ScanPix

Mohamedam Salāham gūstot mača vienīgos vārtus, "Liverpool" svētdien Anglijas futbola premjerlīgas pēdējo sezonu vadošu komandu duelī uzvarēja Mančestras "City".

Mačs "Anfield" stadionā noslēdzās ar rezultātu 1:0 (0:0) Jirgena Klopa vadītās komandas labā.

Uzvaras vārti tika gūti nepilnas 14 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc "Liverpool" vārtsarga Alisona tālas piespēles Salāhs izskrēja viens pret Edersonu un raidīja bumbu "City" "cietoksnī".

Pirms tam otrā puslaika sākumā netika ieskaitīts Fila Foudena vārtu guvums, jo pēc VAR izmantošanas tika konstatēts, ka Ērlings Holanns uzbrukuma veidošanas brīdī pārkāpa noteikumus.

Klops spēli nepabeidza kopā ar komandu, jo, protestējot, pret tiesnešu lēmumu nepiešķirt brīvsitienu, 86.minūtē saņēma sarkano kartīti.

Vieni gūti vārti uzvarētāja noskaidrošanai bija vajadzīgi arī mačā, kurā premjerlīgas līdere Londonas "Arsenal" viesos ar 1:0 (1:0) pārspēja Līdsas "United".

35.minūtē Bukajo Saka izcēlās ar sitienu no asa leņķa pēc Martina Ēdegora piespēles. Mača 64.minūtē Patriks Bemfords varēja panākt neizšķirtu, taču viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu, raidot bumbu garām vārtiem.

"Arsenal" desmit spēlēs guvusi 27 punktus, par četriem apsteidzot Mančestras "City" un Totenhemas "Hotspur". Šosezon nestabili spēlējošā "Liverpool" ar 13 punktiem deviņās cīņās ir astotā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu