Latvijas regbija izlases spēli pret Luksemburgu pārceļ uz pavasari

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Regbija federācija

Latvijas regbija izlases spēle ar Luksemburgas valstsvienību pašlaik pārcelta uz nākamā gada pavasari, otrdien informēja Latvijas Regbija federācija (LRF).

Latvijas regbisitiem pirmais mačs 2022./2023. gada Eiropas čempionāta "Conference 1" Ziemeļu divīzijas ietvaros būtu jāaizvada 22. oktobrī savā laukumā, tomēr Luksemburgas komanda laikus ziņojusi, ka nespēs ierasties un Eiropas Regbija federācija ("Rugby Europe") izrādījusi pretimnākšanu un ļāvusi maču pārcelt.

"Aizvadītajā piektdienā, 14. oktobrī, tikai nedēļu pirms gaidāmās spēles, Luksemburgas regbija pārstāvji informēja mūs par to, ka nevarēs ierasties Rīgā," situāciju komentē LRF prezidents Kārlis Vents. "Vakar, 17. oktobrī "Rugby Europe" notika sēde, lai skatītu šo jautājumu. Sēdes laikā tika pieņemts lēmums pārcelt Latvija- Luksemburga spēli uz pavasari. Pašreiz precīzs laiks nav zināms."

Savukārt plānotā izbraukuma spēle ar Moldovas valstsvienību Latvijas izlasei notiks. Tā tiks aizvadīta 29. oktobrī Kišiņevā.

Ziemeļu divīzijas grupā bez Latvijas, Moldovas un Luksemburgas izlasēm ir arī Čehija un Ungārija, kas savstarpējo maču jau aizvadījušas.

Čehija 8. oktobrī viesos ungārus apspēlēja ar 41:21.

Pēc spēles ar Moldovu 29. oktobrī Latvijas izlasei nākamais mačs pašlaik paredzēts nākamā gada 29. aprīlī savā laukumā tieši pret Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu