Daugaviņš un Indrašis rezultatīvi DEL čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš.
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš. Foto: Iserlohn Roosters/Twitter.com

Latvijas uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Miks Indrašis piektdien Vācijas hokeja līgas (DEL) mačos katrs atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, viņu pārstāvētajām komandām svinot uzvaras.

Daugaviņa pārstāvētā Izerlonas "Roosters" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) pārspēja Volfsburgas "Grizzlys" vienību.

Latvijas hokejists uz ledus pavadīja 18 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Šosezon Daugaviņš 15 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Indraša pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings" savā laukumā ar 5:2 (3:0, 1:2, 1:0) uzveica Nirnbergas "Ice Tigers".

Indrašis spēlēja 15 minūtes un 42 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīvas lietderības +1. Viņš šajā sezonā 16 cīņās guvis 11 punktus - visus ar rezultatīvām piespēlēm.

DEL turnīra tabulā "Roosters" ar 20 izcīnītiem punktiem 15 mačos atrodas desmitajā vietā, kamēr "Wild Wings" ar 19 punktiem 16 spēlēs ieņem 13. vietu 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu