Video ⟩ Porziņģis rezultatīvākais "Wizards" ceturtajā uzvarā pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis pagājušajā naktī (Latvijas laiks) bija rezultatīvākais spēlētājs Vašingtonas "Wizards" komandā, palīdzot savai vienībai izcīnīt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Wizards" basketbolisti ar rezultātu 102:92 (23:19, 32:32, 27:23, 20:18) savā laukumā pieveica Memfisas "Grizzlies", kurai nedēļu iepriekš piekāpās izbraukumā. 

Porziņģis laukumā pavadīja 31:23 minūtes, kuru laikā guva 25 punktus (1p. 5/6, 2p. 1/5, 3p. 6/10), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un bloķēja divus pretinieku metienus.

Latvijas basketbola zvaigzne bija mača rezultatīvākais spēlētājs. 

Vēl uzvarētājiem Deni Avdija guva 21 punktu, kas ir atkārtots viņa karjeras rekords, Korijs Kisperts pievienoja 12 punktus. 

Vašingtonai arī šajā mačā nevarēja palīdzēt ilggadējais komandas līderis Bredlijs Bīls, kuram jāievēro līgas Covid-19 un drošības protokols.

Tikmēr "Grizzlies" labā Dilons Brūkss atzīmējās ar 19 punktiem, bet Stīvens Adams iekrāja 15 punktus un septiņas atlēkušās bumbas zem groziem. 

Ar astoņām uzvarām 14 spēlēs "Wizards" Austrumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz piekto vietu. Savukārt "Grizzlies" ar deviņiem panākumiem ir piektajā vietā Rietumos.

Nākamo maču Vašingtonas komanda aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad savu līdzjutēju priekšā uzņems Oklahomsitijas "Thunder". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu