Krištianu Ronaldu: Es jūtos nodots

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu norādījis, ka viņu nerespektē Anglijas premjerlīgas Mančestras "United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs.

Ronaldu jūtoties "United" kluba nodots un galvenā trenera nerespektēts. 37 gadus vecais futbolists jūt, ka viņu vēlas no vienības "izspiest". 

Sarunā ar TV personību Pīrsu Morganu Ronaldu atklājis, ka viņu atstumj ne tikai Ēriks ten Hāgs, bet vēl divi vai trīs kluba darbinieki. "Es jūtos nodots," uzsvēra futbola superzvaigzne. 

"Cilvēkiem vajadzētu ieklausīties patiesībā. Jā, es jūtos nodots, un man šķiet, ka vairāki cilvēki mani šeit nevēlas ne tikai šogad, bet arī pagājušajā gadā," neslēpa Ronaldu. 

Roanldu nav spēlējis kopš 6. novembra. 

"Man nav cieņas pret viņu, jo viņš neizrāda cieņu pret mani," par Mančestras vienības galveno treneri sacīja Ronaldu. "Ja tu necieni mani, es nekad necienīšu tevi."

Tāpat Ronaldu pauda, ka nav novērojis kluba attīstību, kopš to 2013. gadā atstāja galvenais treneris sers Alekss Fergusons.

"Viņš [Fergusons] labāk nekā jebkurš cits zina, ka klubs nav uz tā ceļa, uz kura ir pelnījis būt," piebilda Ronaldu.

Ronaldu šosezon "United" rindās laukumā devies 16 spēlēs, kurās atzīmējies ar trīs vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu