Video ⟩ Indrašis pārtrauc ilgstošo klusēšanu un atklāj, vai bija parakstījis līgumu ar "Spartak" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis TVNET studijā.
Miks Indrašis TVNET studijā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Hokejists Miks Indrašis izlašu pauzes laikā bija atbraucis uz Latviju, arī viesojoties TVNET studijā, lai detaļās izstāstītu aizvadītās vasaras sāgu ap viņu un Krievijas klubu Maskavas "Spartak".

Pēc aptuveni nedēļu ilgas klusēšanas Indrašis tikai jūlija sākumā nāca klajā ar paziņojumu, kurā viņš noliedza "Spartak" jūnija beigās izplatīto informāciju, ka Latvijas hokejists šosezon spēlēs Maskavas klubā.

"Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos pasaules čempionātos pēc kārtas," pavēstīja Indrašis.

Neilgi pēc šiem publiskajiem komentāriem hokejists apsolīja, ka visu par un ap šo epopeju publiski izstāstīs TVNET raidierakstā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu". Solījumu Indrašis turēja, pagājušajā nedēļā ierodoties medija studijā.

Vaicāts, vai viņš vasarā parakstīja līgumu ar Maskavas klubu, hokejists pārliecinoši atbildēja, ka nav to darījis.

Visu Indraša izklāstu par vasarā notikušo varēsiet izlasīt un arī noskatīties jau otrdien, 15. novembrī, TVNET tiešsaistes žurnālā KLIK.

Patlaban 32 gadu vecais Indrašis spēlē Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) klubā Šveningeras "Wild Wings".

Iepriekš tika ziņots, ka Latvijas uzbrucējs esot noslēdzis viena gada līgumu ar "Spartak" par 17 miljoniem rubļu (aptuveni 290 000 eiro). Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) reglamenta, pārtraucot kontraktu pēc spēlētāja iniciatīvas, viņam jāatmaksājot viena trešā daļa no līgumā paredzētās summas - 5,61 miljons rubļu (aptuveni 97 000 eiro).

Pagājušajā sezonā Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, KHL čempionātā gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā, kur kopumā 11 mačos atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

Viņš karjerā pārstāvējis arī KHL komandas Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo".

Indrašis Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu