Balcers jau pašā spēles sākumā gūst traumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/Scanpix

Rūdolfs Balcers piektdien laukumā pavadīja vien 23 sekundes, jo guva traumu un nevarēja turpināt Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēli.

Balcera pārstāvētā komanda Tampabejas "Lightning" savā laukumā ar 5:2 rezultātu (3:1, 1:1, 1:0) uzveica Sentluisas "Blues".

NHL ziņo, ka uzbrucējs ir guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu. Pretinieks pret Latvijas hokejistu izpildīja spēka paņēmienu pie laukuma apmales.

"Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers pēc spēles sacīja, ka Balcers, visticamāk, laukumā nedosies nākamajās trīs spēlēs.

Pa trim punktiem šajā spēlē sakrāja Breidens Points (2+1) un Ņikita Kučerovs (0+3), bet pa diviem punktiem "zibeņiem" guva Aleksanders Kilorns, Niks Pols, Brendons Hegels (visiem - 1+1) un Stīvens Stemkoss (0+2).

Andrejs Vasiļevskis vārtos atvairīja 25 metienus.

Visiem pa diviem punktiem sakrāja Džordans Kirū, Pavels Bučņevičs (abiem - 1+1) un Roberts Tomass (0+2).

Ar 25 punktiem 20 spēlēs "Lightning" ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

Citā spēlē Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā piekāpās Ņūdžersijas "Devils" ar 1:3 (0:0, 1:3, 0:0).

Latviešu uzbrucējs laukumā bija 14 ar pusi minūtes, deviņas sekundes spēlējot vairākumā un 21 sekundi - mazākumā. Girgensons izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, reizi bloķēja metienu un reizi pārķēra ripu, kā arī uzvarēja pusē iemetienu.

"Sabres" labā vienīgos vārtus guva Viktors Ūlofsons, panākot 1:2, kamēr viesu sastāvā izcēlās Džeks Hjūzs, Jespers Bokvists un Tomāšs Tatars.

Mājinieku vārtos Kreigs Andersons atvairīja 41 no 44 metieniem, bet viesiem Akira Šmids tika galā ar 33 metieniem.

"Sabres" ar 18 punktiem 21 spēlē ieņem 14.vietu 16 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina sastāvā mājās piekāpās Ņujorkas "Islanders" ar 2:3 (0:1, 2:1, 0:1).

Vārtsargs Jonass Korpisalo mājinieku rindās atvairīja 21 no 24 metieniem.

Mājinieku rindās vārtus guva Jegors Činahovs un Kents Džonsons, kurš tika arī pie rezultatīvas piespēles, kamēr uzvarētāju sastāvā ar precīziem raidījumiem izcēlās Olivers Valstroms, Broks Nelsons un Žans Gabriels Pažo, divas rezultatīvas piespēles sakrājot Metjū Barzalam.

"Blue Jackets" ar 15 punktiem 20 mačos ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, kurā spēlē 16 komandas.

Jau ziņots, ka Teodors Bļugers piektdien kļuva par otro Latvijas hokejistu, kuram izdevies atzīmēties ar trim rezultatīvām piespēlēm NHL mačā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu