Video ⟩ Indrašim karjeras veiksmīgākā spēle DEL čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis (nr. 70)
Miks Indrašis (nr. 70) Foto: www.schwenninger-wildwings.de

Latvijas hokejists Miks Indrašis trešdien Vācijas hokeja līgas (DEL) mačā izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, viņa pārstāvētajai Šveningeres "Wild Wings" izcīnot pārliecinošu uzvaru, kamēr citā mačā sagrāvi piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Izerlonas "Roosters".

"Wild Wings" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (3:0, 0:1, 3:1) uzvarēja Berlīnes "Eisbaren" vienību.

Indrašis visus rezultativitātes punktus sakrāja trešajā periodā. Vispirms 42. minūtē viņš palīdzēja gūt vārtus vairākumā, pēc tam 46. minūtē, spēlējot vienādos sastāvos pats raidīja ripu pretinieku vārtos, bet 53. minūtē pēc viņa piespēles Alekss Trivelato panāca 6:1 mājinieku labā.

Latvijas hokejists kopā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tikmēr Daugaviņa pārstāvētā "Roosters" mājās ar rezultātu 0:5 (0:1, 0:3, 0:1) atzina Minhenes "Red Bull" pārākumu.

Daugaviņš laukumā bija 17 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā statistikā atzīmējās ar pieciem uzvarētiem iemetieniem un vienu bloķētu metieniem, sakrājot negatīvu lietderības koeficientu -1.

DEL turnīra tabulā "Roosters" ar 29 izcīnītiem punktiem 23 mačos atrodas 11. vietā 15 komandu konkurencē, kamēr "Wild Wings" ar 28 punktiem atrodas vienu pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu