Video ⟩ Karijs apstiprina, ka neticamais video ar viņu galvenajā lomā nav īsts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stefens Karijs.
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefens Karijs otrdien apstiprināja, ka nedēļas sākumā tīmeklī milzu popularitāti ieguvušais video ar viņu galvenajā lomā nav īsts, jo tajā izmantota montāža.

Pasauli pirmdien pāršalca medija "Sports Illustrated" publicēts video, kurā Karijs piecreiz pēc kārtas trāpa bumbu grozā no pretējā laukuma gala.

Skaidrs, ka tas šķiet neticami, bet daudzi miljoni pasaulē tomēr uz šī āķa uzķērās, jo Goldensteitas "Warriors" līderis prot realizēt dažādus trakus un tālus metienus.

Tomēr pēc otrdienas rītā (Latvijas laiks) aizvadītās NBA spēles, kurā "Warriors" ar 104:112 zaudēja Indiānas "Pacers", Karijs tomēr oficiāli apstiprināja daudzu nojausto - video ir montēts.

"Neviens taču netic, ka tiešām iemetu piecreiz pēc kārtas no otra laukuma gala! Tas, protams, ir kompliments man, ka kāds tam tiešam noticēja. Mums ar "Sports Illustrated" komandu filmēšanas laikā gāja jautri. Ja kādu interesē, varu pateikt, ka patiesi trāpīju divus no tiem metieniem," klāstīja basketbolists.

Interesanti, ka dienu pēc video publicēšanas Karijs aizvadīja savu sliktāko maču šosezon. Pret "Pacers" viņam tikai 12 punkti, kā arī vien divi no desmit tālmetieniem sasniedza mērķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu