Video Merzļikinam un "Blue Jackets" uzvara rezultatīvā spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 33 metienus un kopā ar Kolumbusas "Blue Jackets" komandu svinēja uzvaru.

"Blue Jackets" mājās ar 6:5 (2:0, 3:3, 0:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Losandželosas "Kings" un izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

Mājinieki spēles laikā pamanījās divas reizes izlaist no rokām divu vārtu pārsvaru, tomēr papildlaikā pēc nospēlētām 40 sekundēm izrāva uzvaru. Patrika Laines metienu Džonatans Kviks atvairīja, taču Džonijs Gudro iedabūja atlēkušo ripu vārtos un panāca 6:5.

Gudro un Laine maču noslēdza katrs ar trīs rezultativitātes punktiem, jo atzīmējās arī ar divām rezultatīvām piespēlēm. Džekam Roslovikam bija divi vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet pa reizei Kviku pārspēja Būns Dženers un debitants Kirils Marčenko.

Merzļikinu divreiz sarūgtināja Anže Kopitats, bet pa ripai latvieša sargātajos vārtos iemeta Bleiks Lizote, Džerets Endersons-Doulens un Adrians Kempe. Kviks šajā mačā atvairīja 20 metienus.

Merzļikins šajā sezonā piedalījies 13 spēlēs, kurās izcīnījis četras uzvaras, vidēji ielaidis 4,83 ripas un atvairījis 86,2% metienu.

"Blue Jackets" ar 22 punktiem 27 spēlēs ir pēdējā, 16. vietā Austrumu konferencē, kamēr "Kings" 35 punktiem 31 mačā ieņem piekto pozīciju Rietumos.

Nākamo spēli "Blue Jackets" aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Floridas "Panthers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu