Video ⟩ NHL līdervienība "Bruins" turpina lieliski spēlēt savā laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētāji Džeiks Debrasks un Patrīss Beržerons
NHL spēlētāji Džeiks Debrasks un Patrīss Beržerons Foto: Reuters/ScanPix

Ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patrīss Beržerons, palīdzot savai vienībai mājās ar 7:3 (3:0, 2:3, 2:0) pieveikt Floridas "Panthers" komandu.

"Bruins" šosezon visās 19 mājas spēlēs tikuši pie pie vismaz punkta, turklāt 17 mačos izcīnītas uzvaras pamatlaikā.

Uzvarētāju sastāvā ar 1+1 izcēlās Konors Kliftons un Brendons Karlo, trīs rezultatīvas piespēles atdeva Breds Maršāns, pa vārtiem guva Davids Krejči un Davids Pastrņāks, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm savā kontā ierakstīja Teilors Hols un Hampuss Lindholms.

Viesu rindās ar 1+1 izcēlās Sems Reinhards un Kārters Verhegī, bet vienus vārtus guva Ēriks Stāls.

"Bruins" ar 52 punktiem 31 mačā ir Rietumu konferences un visas līgas līdervienība.

Tikmēr pie panākuma papildlaikā pirmdien tika Vašingtonas "Capitals", kas savā laukumā ar 4:3 (0:2, 2:0, 1:1, 1:0) pieveica Detroitas "Red Wings" vienību.

"Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins šoreiz vārtus gūt nespēja un atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, joprojām par vienu vārtu guvumu (800) atpaliekot no NHL visu laiku otra labā snaipera Gordija Hova (801).

Divi gūti vārti un rezultatīva piespēle uzvarētāju rindās Nikam Daudam, viens precīzs raidījums pamatlaikā arī Ērikam Gustafsonam, bet uzvaras vārtus papildlaikā mājiniekiem guva Dmitrijs Orlovs. Viesu rindās ar precīziem metieniem izcēlās Dāvids Perons, Oskars Sundkvists un Lukass Reimonds.

Pie uzvaras papildlaikā pirmdien tika arī Monreālas "Canadiens" hokejisti, kas izbraukumā ar 3:2 (0:0, 2:2, 0:0, 1:0) pieveica Arizonas "Coyotes" vienību.

Uzvaras vārtus "Canadiens" labā papildlaika otrajā minūtē guva Maiks Hofmans, kamēr pamatlaikā precīzi viesu rindās bija Kouls Koufīlds un Kristians Dvoraks. Mājinieku sastāvā precīzi metieni padevās Nikam Šmalcam un Matiasam Makelli.

Uzvaru pagarinājumā pirmdien svinēja arī Nešvilas "Predators", kas savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:1, 0:1, 1:0) spēja pieveikt Edmontonas "Oilers".

Uzvarētāju rindās pamatlaikā vārtus guva Matiass Ekholms, Džordans Gross un Mets Dušēns, bet papildlaikā precīzs bija Aleksandrs Karjē, kamēr viesu sastāvā ar diviem trāpīgiem raidījumiem atzīmējās Raiens Ņūdžents-Hopkinss, bet ar vienu - Jesse Puljujarvi.

Tikmēr Kolorādo "Avalanche" spēle pret Ņujorkas "Islanders" pirmdien noslēdzās pamatlaikā un pagarinājumā bez vārtu guvumiem, kamēr uzvarētāju noskaidrošanas metienu sērijā pārāki bija mājinieki "Avalanche", pateicoties Evana Rodrigesa "bullītim" svinot uzvaru ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0).

Iļja Sorokins viesu rindās mača gaitā atvairīja 46 mājinieku metienus, kamēr "Avalanche" vārtu vīrs Aleksandrs Georgijevs tika galā ar 26 metieniem no spēles un trim pēcspēles raidījumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu