Šilovs sekmē komandas uzvaru AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs
Artūrs Šilovs Foto: Abbotsford Canucks

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien atvairīja 22 metienus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē un sekmēja Ebotsfordas "Canucks" uzvaru.

"Canucks" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (2:0, 2:1, 2:1) pārspēja Sanhosē "Barracuda" vienību.

Šilovs pirmo reizi mačā kapitulēja vien 43 sekundes pirms otrā perioda beigām. Latvijas vārtsargs šosezon 18 AHL mačos svinējis desmit uzvaras, vidēji ielaidis 2,87 ripas un atvairījis 88,9% metienu.

Kā zināms, pirmdien 21 gadu vecais Šilovs tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Vankūveras "Canucks", tomēr zaudēto maču 1:5 pret Sentluisas "Blues" noskatījās no rezervistu soliņa un otrdien atgriezās fārmklubā.

Citā mačā uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar 2:5 (0:2, 0:2, 2:1) piekāpās Toronto "Marlies" komandai.

Ansons šajā mačā atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. Latviešu hokejistam šosezon 13 mačos ir viena rezultatīva piespēle, divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -3.

"Penguins" ar 30 punktiem 24 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Canucks" ar 32 punktiem 26 cīņās ir piektajā pozīcijā Rietumos.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvadīs 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu