Video ⟩ Porziņģim kārtējā rezultatīvā spēle, "Wizards" turpina krāt uzvaras

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. 

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 118:95 pārspēja Milvoki "Bucks", izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis nospēlēja 29 minūtes un guva 22 punktus (2p. 9/11, 3p. 0/5, soda metieni 4/4), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pārtvēra divas bumbas un bloķēja divus metienus.

Latvijas basketbolists šosezon 23. reizi 34 spēlēs guva vismaz 20 punktus. Viņš vidēji mačā iemetis 22,2 punktus, kas patlaban ir 26. labākais rādītājs līgā.

26 punktus uzvarētāju labā guva Rui Hačimura, 17 iemeta Daniels Gefords, bet Kails Kuzma izcēlās ar "triple-double" - 10 punkti, 13 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles.

"Bucks" sastāvā Bobijs Portiss guva 19 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 14 punktus iemeta Dēvons Kārters.

"Wizards" komandai traumas dēļ nepalīdzēja Bredlijs Bīls, savukārt "Bucks" rindās nespēlēja vairāki līderi - Janis Adetokunbo, Džrū Holidejs un Kriss Midltons.

Vašingtona jau otrajā ceturtdaļā iekrāja 26 punktu pārsvaru. Spēles lielāko daļu viesi atradās vadībā un beigās izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

"Wizards" daudz vairāk guva punktus no pozīcijām soda laukumā (72:26), tikmēr "Bucks" centās būt rezultatīvi no tālās distances, taču tas nesekmējās - realizēti 13 no 49 izpildītajiem trīspunktu metieniem (Vašingtonai 7/27).

Austrumu konferences turnīra tabulā "Wizards" ar 17 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem 10. vietu. "Bucks" ar bilanci 23-13 ierindojas trešajā pozīcijā.

Arī nākamo spēli "Wizards" aizvadīs turpat Milvoki, cīnoties pret "Bucks" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu