Premjerlīgas līdere "Arsenal" spēlē neizšķirti, Mančestras "United" turpina uzvarēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "United" futbolists Markuss Rešfords kopā ar faniem svin vārtu guvumu
Mančestras "United" futbolists Markuss Rešfords kopā ar faniem svin vārtu guvumu Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienība Londonas "Arsenal" otrdien nespēja turpināt savu uzvaru sēriju, kurā bija izcīnījusi piecus panākumus pēc kārtas. Savukārt uzvaru gājienu turpina Mančestras "United".

Londonieši savā laukumā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar trešā vietas īpašnieci Ņūkāslas "United".

"Arsenal" premjerlīgā punktus nebija zaudējusi kopš 23.oktobra, kad Mikela Artetas vadītā vienība spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Southampton". Arī otrdien "liegabalnieki" bija tuvāk uzvarai, nekā pretinieki, divreiz vairāk kontrolējot bumbu un izdarot vairāk sitienu vārtu rāmī (4:1).

Mača noslēgums izvērtās pagalam spraigs, jo kompensācijas laika pēdējās sekundēs Granits Džaka pieblīvētā soda laukumā ar bumbu trāpīja pa roku pretiniekam. Mača tiesnesis gan lēma nenozīmēt 11 metru soda sitienu.

Tikmēr pirmajā četriniekā nostabilizējās Mančestras "United", kas mājās pārliecinoši ar 3:0 (1:0) uzvarēja "Bornemouth", premjerlīgā svinot ceturto uzvaru pēc kārtas. Mančestras komandā precīzus sitienus izdarīja Kazemīru, Lūks Šovs un Markuss Rešfords.

Savukārt Londonas "Fulham" izbraukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Lesteras "City". Vienīgie vārti tika gūti 17.minūtē, kad viesiem izcēlās Aleksandars Mitrovičs.

Citā spēlē Braitonas un Havas "Albion" otrajā puslaikā sešu minūšu laikā guva trīs vārtus un viesos ar 4:1 (1:0) uzveica Liverpūles "Everton". "Albion" komandā vārtus guva Kaouru Mitoma, Evans Fergusons, Solomons Marčs un Paskāls Gross, bet mājiniekiem goda vārtus ar 11 metru soda sitienu kompensācijas laikā guva Demarajs Grejs.

"Arsenal" ar 44 punktiem 17 spēlēs ieņem pirmo vietu, par astoņiem punktiem apsteidzot 16 mačus aizvadījušo Mančestras "City". Tālāk ar 35 punktiem 18 un 17 spēlēs seko Ņūkāslas "United" un Mančestras "United", kurām piecus punktus aiz muguras ir 17 cīņas nospēlējusī Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu