Latvijas bokseris Ramlavs februārī Rīgā cīnīsies par IBA starpkontinentālā čempiona jostu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artjoms Ramlavs
Artjoms Ramlavs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas bokseris Artjoms Ramlavs februārī Rīgā cīnīsies par starpkontinentālā čempiona jostu Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) versijā.

Ramlava (15-2) titulcīņa svara kategorijā līdz 59 kilogramiem pret brazīlieti Eduardu Koštu du Nasimentu (9-1) notiks boksa šova boksa šova "Tonybet Fight Night" ietvaros 18.februārī "Arēnā Rīga".

Kopumā šovā plānotas desmit cīņas ar pārstāvjiem no Brazīlijas, Polijas, Vācijas, Ukrainas, Lietuvas un Latvijas.

Plānots, ka ringā kāps arī Latvijas cīkstonis Kristaps Bulmeistars (11-0), kurš tiksies ar vācieti Niku Nanningu. Šī cīņa bija paredzēta jau pagājušā gada oktobrī, tomēr tā nenotika.

Vakara gaitā norisināsies arī divas sieviešu boksa cīņas, kurās piedalīsies Latvijas sportistes Jekaterina Marčenko un Jekaterina Sorokina. Cīņu šova ietvaros ringā arī kāps tādi bokseri ka Francis Rozentāls (8-0-1), Mārcis Grundulis (12-2), Emīls Špīss (7-1), Bogdans Soboļs (13-0), Bogdans Mironecs (6-1) citi.

Turnīra sākums paredzēts plkst.19. Biļetes uz cīņu šovu ir pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Pastāv divas dažādas IBA organizācijas ar vienādu nosaukumu. Viena no tām, par kuras jostu cīnīsies Ramlavs, pārstāv profesionāļus, bet otra, kuras nosaukums iepriekš bija AIBA, ir organizācija amatieru bokseriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu