Video ⟩ Merzļikins neglābj "Blue Jackets" no zaudējuma Tampā

CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē atvairīja 40 metienus, tomēr viņa pārstāvētā vienība Kolumbusas "Blue Jackets" viesos piedzīvoja zaudējumu pret Tampabejas "Lightning" komandu, kurai traumas dēļ joprojām nevar palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Merzļikins tika galā ar 40 no 46 metieniem, komandai piedzīvojot neveiksmi ar 3:6 (0:2, 1:1, 1:2).

Šis bija "Blue Jackets" 11. zaudējums pēdējās 13 spēlēs kopumā un desmitā neveiksme pēc kārtas viesos, kamēr "Lightning" izcīnīja astoto pēc kārtas uzvaru savā laukumā.

Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm mājinieku rindās izcēlās Ņikita Kučerovs, 1+1 iekrāja Niks Pols, pa vārtiem guva Breidens Points, Ross Koltons un Vladislavs Namestņikovs, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Viktors Hedmans un Stīvens Stemkoss.

Balcers pēc ķermeņa augšdaļas traumas gūšanas nav spēlējis kopš 25. novembra, kad iedzīvojās savainojumā mačā ar Sentluisas "Blues".

"Blue Jackets" rindās vārtus guva Gevins Beiroiters, Tims Berni un Kirils Marčenko.

Kolumbusas komanda ar 26 punktiem 40 spēlēs ieņem pēdējo, 16. vietu Austrumu konferencē, kamēr "Lightning" ar 51 punktu 39 mačos ir septītie.

"Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Karolīnas "Hurricanes", bet Tampabejas vienība mājās uzņems Vankūveras "Canucks" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu