Laikraksts: Mesi Saūda Arābijā tiks piedāvāta rekordliela alga pasaules sportā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Saūda Arābijas komanda "Al-Hilal" savās rindās vēlas redzēt vienu no visu laiku labākajiem futbolistiem Lionelu Mesi no Argentīnas. Lai piesaistītu Mesi, viņam tikšot piedāvāta rekordliela alga, vēsta laikraksts "Mundo Deportivo".

Pēc šīs sezonas Mesi noslēdzas līgumsaistības ar Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint-Germain", ar kuru tiekot risinātas sarunas par saistību turpināšanu. 

Žurnālists un transfēru tirgus eksperts Nikolo Skira vēstīja, ka argentīnietis, visticamāk, līgumu noslēgs līdz 2024. gadam ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu sezonu.

35 gadus vecā uzbrucēja alga varētu būt 40 miljoni gadā.

Tikmēr "Al Hilal" Mesi gadā esot gatava maksāt 280 miljonu eiro lielu algu. Ja Argentīnas futbola superzvaigzne piekritīs pārcelties uz "Al-Hilal", tad lielāko daļu darījuma finansēs valsts.

Saūda Arābija cer, ka ar Mesi piesaistīšanu un Krištianu Ronaldu pāreju uz "Al-Nassr" tiks veicināta interese par vietējo līgu, kā arī tas palielinātu valsts izredzes uzņemt 2030. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīru. 

"Al-Nassr" un "Al-Hilal" ir Saūda Arābijas spēcīgākās un populārākās komandas. 

Mesi šosezon Francijas čempionātā jeb "Ligue 1" ir piedalījies 13 spēlēs, kurās izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm.

Mesi ir Saūda Arābijas tūrisma vēstnesis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu