NHL nosauc Zvaigžņu spēles divīziju komandu galvenos trenerus

CopyDraugiem X Whatsapp
Rods Brindamūrs
Rods Brindamūrs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālā hokeja līga (NHL) trešdien paziņoja trenerus, kuri vadīs divīziju komandas Zvaigžņu spēlē.

Metropolitēna divīzijas komandu vadīs Rods Brindamūrs no Karolīnas "Hurricanes", Atlantijas divīzijas komandas treneris būs Džims Montgomerijs no Bostonas "Bruins", Centrālās divīzijas komandu vadīs Pīters Debūrs no Dalasas "Stars", bet -par Klusā okeāna divīzijas komandas galveno treneri iecelts Brūss Kesidijs no Vegasas "Golden Knights".

Visu treneru vadītās komandas šobrīd NHL savās divīzijās ir līdervienības.

Debūram šī būs trešā Zvaigžņu spēlē, Kesidijam un Brindamūram - otrā, bet Montgomerijs "All Star" pasākumā kā treneris piedalīsies pirmo reizi.

Zvaigžņu spēlē būs pārstāvēts vismaz viens katras komandas pārstāvis, bet līdzjutēji par sev vēlamajiem spēlētājiem NHL mājaslapā var balsot līdz 17. janvārim, bet tviterī - līdz 14. janvārim.

Fanu balsojums ļaus Zvaigžņu spēlē piedalīties 12 spēlētājiem (pa diviem laukuma spēlētājiem un vienam vārtsargam katrā divīzijā). Kopumā katrā komandā būs deviņi laukuma spēlētāji un divi vārtsargi, kas spēlēs formātā trīs pret trīs.

2023. gada NHL Zvaigžņu spēle notiks 4. februārī Sanraizā, Floridas štatā. Dienu iepriekš risināsies arī ierastie meistarības konkursi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu