Video ⟩ Girgensona "Sabres" zaudē trešo maču pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons izpilda spēka paņēmienu
Zemgus Girgensons izpilda spēka paņēmienu Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" ceturtdien zaudēja trešajā mačā pēc kārtas.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:1, 1:2) atzina Vinipegas "Jets" pārākumu.

Girgensons šajā mačā uz ledus bija 11 minūtes un 30 sekundes, no kurām minūti un astoņas sekundes spēlēja mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā viņš izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā trešdaļā viesus vadībā izvirzīja Dilans Sembergs, bet otrajā periodā pēc spēlētām 12 minūtēm un divām sekundēm neizšķirtu panāca Viktors Ūlofsons. Vēl pēc divām minūtēm Vinipegas komandai vienu vārtu pārsvaru atguva Džošs Morisejs.

Izšķirošās trešdaļas sākumā Taisons Džosts guva "Sabres" otros vārtus un vēlreiz izlīdzināja rezultātu, taču atlikušajā spēles laikā "Jets" spēja gūt divus bezatbildes vārtus, precīziem esot Kailam Konoram un Kersonam Kūlmenam.

"Sabres" vārtos Uka Peka Lūkonens atvairīja 23 metienus, kamēr otrā laukuma galā Konors Hellebaks tika galā ar 39 ripām.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets", spēlējot bez apslimušā Elvja Merzļikina, mājās ar rezultātu 2:6 (1:2, 0:1, 1:3) piekāpās Karolīnas "Hurricanes", bet Tampabejas "Lightning", kurai vēl nevar palīdzēt savainotais Rūdolfs Balcers, savā laukumā ar rezultātu 5:4 (1:1, 3:1, 1:2) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

"Lightning" ar 53 punktiem 40 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar 48 punktiem ierindojas astotajā pozīcijā, "Sabres" ar izcīnītiem 42 punktiem atrodas 11.vietā, kamēr "Blue Jackets" ar 26 punktiem 41 mačā ir 16.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu