Video ⟩ Mairis Briedis izaicina pretinieku: Es esmu traks. Kāpēc tu esi nobijies? (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis intervijā "Boxing Social" atzinis, ka ir traks, jo viņš ir gatavs kāpt ringā un cīnīties pret Dereku Čisoru kaut tūlīt.

Briedis jau ilgāku laiku centies uz cīņu izaicināt ASV slaveno "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu, kurš spēris pirmos soļus profesionālajā boksā un grasās izmēģināt savus spēkus arī jauktajā cīņas mākslā (MMA). Tomēr amerikānis nav atsaucies.

Latvijas bokseris nu atklājis, ka viņš vēlas cīnīties pret Lielbritānijas supersmagsvaru kategorijas bokseri Dereku Čisoru, kurš pērn decembrī piekāpās savam tautietim Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionam Taisonam Fjūrijam.

"Es esmu traks. Es ar Čisoru varu doties ringā kaut šodien, taču viņš ir nobijies," video intervijā sacīja Briedis.

"Kāpēc tu esi nobijies? Tu esi liels puisis, taču ļoti nobijies. Tāpēc man nepatīk lielie puiši, jo viņi ir zaķpastalas," turpinājumā teica Latvijas bokseris.

39 gadus vecais Čisora karjerā izcīnījis 33 uzvaras un piedzīvojis 13 zaudējumus. Viņš trīsreiz atzinis Fjūrija pārākumu, kā arī cietis zaudējumus pret tādām zvaigznēm kā Deivids Hejs, Vitālijs Kļičko un Oleksandrs Usiks.

Briedis, kuram 13. janvārī bija 38. dzimšanas diena, karjerā izcīnījis 28 uzvaras un cietis divus zaudējumus.

Latvijas bokseris jau iepriekš paudis apņēmību pāriet no pirmā smagā svara kategorijas (līdz 90,7 kilogramiem) uz supersmagsvaru divīziju, kurā apgrozās lielāka nauda.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu