Divarpus miljonu eiro VIP biļete, lai satiktu Ronaldu un Mesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigznes - Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi
Futbola zvaigznes - Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi Foto: EPA/Sipa/canpix

Futbola superzvaigznes Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu ceturtdien, visticamāk, dosies laukumā vērienīgā draudzības spēlē. Saūda Arābijā kāds biznesmenis gatavs maksāt aptuveni divarpus miljonus eiro par VIP biļeti, kas ļautu satikt abus pasaulslavenos futbolistus.

Ceturtdien plkst. 19.00 pēc Latvijas laika Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā vietējā komanda "Al-Nassr" ar Ronaldu sastāvā uzņems Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" ar Mesi, Neimaru un Kiljanu Mbapē ierindā.

ESPN vēsta, ka tiešsaistē saņemti vairāk nekā divi miljoni pieprasījumu iegādāties biļeti klātienē vērot šo īpašo draudzības spēli. "King Fahd" stadions, kurā norisināsies mačs, var sapulcināt 68 000 skatītāju.

Savukārt īpašā VIP biļetes izsolē līderis ir Saūda Arābijas biznesmenis Mušrefs al-Gamdi (Mushref Al-Ghamdi), kurš gatavs maksāt 10 miljonus riālu (aptuveni 2,47 miljonus eiro).

Izsoles uzvarētājam ar VIP biļeti būšot iespēja piedalīties svinīgajā ceremonijā, apmeklēt komandu ģērbtuves un satikties ar pasaules futbola zvaigznēm. Visi ienākumi no izsoles tikšot novirzīti labdarībai, vēsta "Reuters".

Jau gadiem ilgi sporta fani un eksperti lauzuši šķēpus, kurš ir labākais futbolists pasaulē - Mesi vai Ronaldu. Daudzi uzskata, ka Mesi pēc uzvaras Pasaules kausā ir sniedzis atbildi uz ilgi neatbildēto jautājumu.

Mesi un Ronaldu līdz šim pēdējā tikšanās laukumā bija 2020. gada decembrī UEFA Čempionu līgas mačā, kad Ronaldu pretinieku laukumā guva divus vārtus Turīnas "Juventus" uzvarā ar 3:0 pret "Barcelona". 

Kopumā vēsturē Ronaldu un Mesi viens pret otru spēlējuši 36 reizes klubu un valstsvienību turnīros. Mesi kontā ir gan vairāk izcīnīto uzvaru (16:11), gan gūto vārtu (22:21).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu