"Zemgale"/LLU "Mestis" līgā piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienu sērijā

CopyDraugiem X Whatsapp
HK Zemgale/LLU hokejisti
HK Zemgale/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU

Latvijas čempionvienība hokejā "Zemgale"/LLU trešdien piedzīvoja zaudējumu Somijas pēc spēka otrās līgas jeb "Mestis" spēlē.

Jelgavnieki izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:0, 2:0, 1:3, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Keurū "KeuPa" pārākumu.

Vairāk nekā pusi no mača vārti netika gūti, bet otrā perioda otrajā pusē divreiz izcēlās viesi Kristaps Roķis un Harijs Brants. Trešās trešdaļas pirmajā pusē ar 73 sekunžu intervālu mājinieki izlīdzināja rezultātu, taču sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Ričards Bernhards atguva "Zemgale"/LLU komandai vadību.

Pēc minūtes un desmit sekundēm "KeuPa" vēlreiz panāca neizšķirtu - rezultātu, ar kādu noslēdzās pamatlaiks un arī papildlaiks. Pēcspēles metienos "Zemgale"/LLU zaudēja ar 1:2, vienīgo metienu realizējot Artūram Homjakovam.

Dienu iepriekš jelgavnieki zaudēja ar 2:3.

Jelgavas komanda ar izcīnītiem 24 punktiem 32 spēlēs ieņem pēdējo vietu 14 komandu konkurencē, kamēr "KeuPa" ar 48 punktiem ir devītā.

Latvijas čempione "Mestis" līgas pamatturnīrā četros apļos aizvadīs 52 spēles, 26 notiekot "Zemgale/LLU" ledus hallē Jelgavā.

Pagājušajā sezonā par Somijas otras spēcīgākās līgas čempionvienību kļuva Imatras "Kettera", kas finālsērijā ar 4-1 pieveica "Kiekko-Espoo".

Jelgavas "Zemgale"/LLU 2021./2022. gada sezonā izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu