Video ⟩ Porziņģis lielisks gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. "Wizards" turpina uzvaru sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/Scanpix

Kristaps Porziņģis pirmdien demonstrēja lielisku sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kaldinot Vašingtonas "Wizards" komandas uzvaru.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 127:106 (30:36, 33:19, 35:32, 29:19) pārspēja Sanantonio "Spurs", izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas. Vašingtonas komandai šī ir garākā uzvaru sērija kopš 2015. gada, kad  arī izdevās uzvarēt tikpat mačos pēc kārtas.

ASV galvaspilsētas klubam izdevās pārtraukt 22 zaudējumu sēriju Sanantonio laukumā. Līdz šim pēdējo reizi "Wizards" izbraukumā pārspēja "Spurs" komandu iepriekšējā gadsimtā - 1999. gadā.

Porziņģis nospēlēja 30 minūtes un guva 17 punktus (2p. 6/10, 3p. 1/3, soda metieni 2/2), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles, kas viņam ir atkārtots karjeras rekords.

Latvieša kontā arī trīs pārtvertas bumbas, pieci bloķēti metieni, divas kļūdas, piecas piezīmes un pozitīvs +/- rādītājs +9.

Porziņģis izlaida iepriekšējās trīs spēles potītes traumas dēļ.

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Deni Avdija, 21 iemeta Bredlijs Bīls, 17 pievienoja Kails Kuzma.

"Spurs" rindās 26 punktus guva Keldons Džonsons. ar 17 atzīmējās Džeremijs Sohans, "double-double" savāca Zeks Kolinss, kurš iemeta 16 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

"Wizards" pārsvars izpaudās tālmetienu precizitātē. Viesu komanda trāpīja 16 no 30 trīspunktu metieniem, bet mājinieki realizēja tikai septiņus no 29.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" komanda pakāpusies uz devīto vietu ar bilanci 24 uzvaras un 26 zaudējumu.

Savukārt "Spurs" ar bilanci 14-37 ierindojas pirmspēdējā jeb 14. pozīcijā Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu