Šilovam 12 atvairīti metieni uzvarētā AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Šilovs
Artūrs Šilovs Foto: Abbotsford Canucks

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, laukumā nākot uz maiņu, atvairīja visus 12 metienus Ebotsfordas "Canucks" komandas uzvarā izbraukuma spēlē Sanhosē.

"Canucks" ar 3:2 (1:2, 0:0, 2:0) pieveica Sanhosē "Barracuda", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

Šilovs laukumā Džeika Kapskija vietā laukumā devās pēc spēlētām 33 minūtēm un 53 sekundēm un palika nepārspēts, palīdzot svinēt uzvaru.

Latvijas vārtsargs šajā sezonā piedalījies 32 spēlēs un svinējis 18 uzvaras, vidēji spēlē vārtos ielaižot 2,62 ripas un atvairot 90% metienu.

Citā spēlē uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) zaudēja Springfīldas "Thunderbirds" vienībai, Ansonam trīsreiz metot pa vārtiem.

Savukārt Providensas "Bruins" uzvarā viesos pār Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) Eduards Tralmaks nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti.

"Canucks" ar 54 punktiem 44 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, "Bruins" ar 61 punktu 44 mačos ir trešajā vietā Austrumos, bet "Penguins" ar 45 punktiem 43 spēlēs ir desmitie.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu