"Riga FC" sastāvu papildina Vācijas bundeslīgas rūdījumu guvušais Jojičs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Serbijas futbolists Milošs Jojičs
Serbijas futbolists Milošs Jojičs Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas vicečempione futbolā "Riga" parakstījusi līgumu ar serbu pussargu Milošu Jojiču, ceturtdien ziņo klubs.

30 gadus vecais Jojičs savulaik bija Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva komandas biedrs Vācijas klubā "Koln". Savas karjeras laikā Jojičs bundeslīgā "Koln" un Dortmundes "Borussia" sastāvā aizvadīja 79 spēles, guva 12 vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles.

Karjeru Jojičs uzsāka Serbijas klubā "Teleoptik", pēc kā pārcēlās uz Belgradas "Partizan" un 2013.gadā kļuva par Serbijas čempionu.

2014.gadā futbolistu par 2,5 miljoniem eiro nopirka "Borussia" un ar šo klubu Jojičs uzvarēja Vācijas Superkausā. Dortmundē serbs kopumā nospēlēja 29 spēles un guva četrus vārtus.

2015.gadā par futbolistu trīs miljonus eiro samaksāja cits bundeslīgas klubs "Koln". Šajā klubā serbs nospēlēja trīs gadus. 72 spēlēs Jojičs guva deviņus vārtus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Pēc tam Jojičs parakstīja līgumu ar turku "Bašakšehir", kas par futbolistu samaksāja divus miljonus eiro. Turku klubā Jojičs nospēlēja 14 spēles, guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. 2020.gadā Jojičs uz īres līguma nosacījumiem spēlēja Austrijas klubā "Wolfsberger". Austrijā Jojičs 14 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Pēdējās divas sezonas Jojičs spēlēja Serbijas klubā "Partizan". Šajā komandā kopumā savas karjeras laikā Jojičs aizvadījis 133 spēles, guvis 22 vārtus un atdevis 33 rezultatīvas piespēles. Jojičs ir spēlējis Čempionu līgas, Eiropas līgas un Konferences līgas grupu turnīros. Pussargs ir aizvadījis arī piecas spēles Serbijas nacionālās izlases sastāvā un ir guvis vienus vārtus.

2022.gada sezonā Latvijas čempionātā "Riga" ierindojās otrajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu