Viens no "Valmieras" līderiem Mena izīrēts Polijas klubam

CopyDraugiem X Whatsapp
Kamilo Mena
Kamilo Mena Foto: Jānis Līgats/Optibet Virslīga

Kolumbijas uzbrucējs Kamilo Mena, kurš pērn spēlēja nozīmīgu lomu "Valmieras" titula izcīnīšanā Latvijas futbola čempionātā, līdz vasarai tiks izīrēts Polijas klubam Bjalistokas "Jagiellonia".

Polijas vienība vēsta, ka Mena komandā varētu atgriezties arī nākamajā sezonā, bet vasarā, kad ekstraklasē ir pārtraukums, doties palīgā "Valmierai" UEFA klubu turnīros.

20 gadus vecais kolumbietis pērn Latvijas čempionātā 35 mačos izcēlās ar 20 rezultatīvām piespēlēm, kas bija labākais rādītājs turnīrā, kā arī guva 14 vārtus, būdams trešais labākais bombardieris. Sezonu iepriekš viņam 24 cīņās bija divi gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Pirms pievienošanās Vidzemes klubam Mena pārstāvēja Kolumbijas augstākās līgas komandu "Pereira", kā arī spēlēja valsts otrajā līgā Bogotas "Tigres" sastāvā.

Polijā karjeru turpina arī pērn "Valmieru" pārstāvējušais pussargs Daisuke Jokota, kurš pievienojies Zabžes "Gornik". Valmieras komanda zaudēja arī līgas labāko vārtu guvēju Raimondu Krolli, kurš pievienojies Itālijas A sērijas klubam "Spezia", kā arī vienu no virslīgas labākajiem vārtsargiem Rihardu Matrevicu, kurš turpmāk pārstāvēs vicečempioni "Riga".

Menas jaunā komanda "Jagiellonia" Polijas ekstraklasē pēc 20 kārtām ieņem 12. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu