Iespēja Porziņģim? Embīds traumas dēļ varētu izlaist Visu zvaigžņu spēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Džoels Embīds (no labās) un Kristaps Porziņģis (vidū).
Džoels Embīds (no labās) un Kristaps Porziņģis (vidū). Foto: AP/Scanpix

Džoels Embīds šobrīd nav pārliecināts par savu dalību Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē pēdas problēmu dēļ, pēc pēdējā aizvadītā mača atklāja basketbolists.

Filadelfijas "76ers" trešdien savā laukumā ar rezultātu 118:112 (38:24, 25:14, 24:32, 31:42) pārspēja Klīvlendas "Cavaliers"

Šajā mačā Embīds izcēlās ar 29 gūtajiem punktiem un, aizvadot savu 373. spēli NBA, kļuva par "76ers" spēlētāju, kuram visātrāk izdevies sasniegt 10 000 punktu gūto robežu. Iepriekšējais rekords piederēja Alenam Aiversonam, kurš to pašu paveica 378 spēlēs.

"Neesmu par to pārliecināts. Neesmu bijis pilnībā vesels pēdējās trīs nedēļas vai mēnesi," pēc mača teica Embīds, atbildot uz jautājumu par dalību gaidāmajā Visu zvaigžņu spēlē.

Embīds atklāja, ka jau ilgāku laiku viņu vajā pēdas problēmas, kuru sadziedēšanai nepieciešama atpūta.

"Mēģināju sasniegt Visu zvaigžņu spēli, neizlaižot regulārās sezonas mačus," viņš skaidroja. "Taču šobrīd jūtu, ka esmu sasniedzis to brīdi, kad man ir jāseko ārsta ieteikumiem, kurš man iepriekš ieteica izlaist apmēram divas nedēļas. Šobrīd skatīsimies kā būs nākamajās pāris dienās."

Pagaidām nav zināms, kurš varētu kļūt par Embīda aizstājēju Visu zvaigžņu mačā. Vismaz no Austrumu konferences garajiem spēlētājiem īpaši statistiski šī gada sākumā izceļas latvietis Kristaps Porziņģis, bet viņš netika iekļauts pat rezervistu pulkā.

Visu zvaigžņu spēle 19. februārī norisināsies Soltleiksitijā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu