Video ⟩ "Mavericks" bez Bertāna izcīna ļoti pārliecinošu uzvaru pār "Spurs"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks", spēlējot bez savainotā Dāvja Bertāna, ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcīnīja uzvaru un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 142:116 (34:26, 40:37, 25:27, 43:26) pārspēja Sanantonio "Spurs", kas nav spējusi gūt panākumu kopš janvāra vidus.

Uzvarētāju rindās Luka Dončičs izcēlās ar 28 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām, bet Kairijs Ērvings guva 23 punktus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Sanantonio komandā rezultatīvākais ar 23 gūtajiem punktiem bija Malaki Brenems, kamēr 22 punktus pievienoja Keldons Džonsons, kurš sakrāja arī astoņas bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles.

Bertāns pēdējo maču Dalasas vienības rindās aizvadīja 3.februārī, kad iedzīvojās ikra muskuļa sastiepumā cīņā ar Ņūorleānas "Pelicans".

"Mavericks" ar 32 uzvarām un 29 neveiksmēm Rietumu konferencē atrodas sestajā vietā, kamēr "Spurs" tikusi pie 14 uzvarām un 46 zaudējumiem, esot priekšpēdējā visā līgā un konferencē apsteidz vien Hjūstonas "Rockets" (bilance 13-45).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu