Apskatnieks: Ja Porziņģis neatrastos vidusmēra komandā...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Medijs "CBS Sports" ierindojis Latvijas basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi starp Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas Top 50 spēlētājiem.

Labāko piecdesmitniekā Porziņģim atvēlēta 44. vieta. Pirms sezonas viņš atradās 85. pozīcijā. 

"Ja Porziņģis neatrastos vidusmēra komandā, tad šī sezona un viņa atgriešanās būtu krietni lielāks stāsts. Pašlaik viņš ir pie labākās veselības, jo aizvada gana daudz spēļu un arī izskatās labi, kopš viņš savā trešajā sezonā pārrāva ceļgala krusteniskās saites," uzskata līgas apskatnieks Džeimss Herberts. 

Porziņģis aizvada vienu no savām labākajām sezonām karjerā. Vidēji spēlē viņš atzīmējies ar gūtiem 22,8 punktiem, savācis 8,6 atlēkušās bumbas zem groziem, veicis 2,5 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,5 metienus.  

""Wizards" komandas uzbrukums, Porziņģim spēlējot kopā ar Bredliju Bīlu, ir lielisks. Pats par sevi viņš bijis stabils ar karjeras labāko rādītāju gūto punktu izteiksmē. Vēl svarīgāk ir tas, ka viņš gūst punktus daudz efektīvāk, nekā jebkad to darīja Ņujorkā vai Dalasā," norāda "CBS Sports" žurnālists Herberts.

Īpaši labi Porziņģis spēlējis februārī. Astoņās spēlēs, kurās viņš ir piedalījies, Latvijas basketbolists četrās no tām guvis vairāk par 30 punktiem. Divreiz izcēlies ar "double-double". 

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika, savā laukumā uzņemot Ņujorkas "Knicks". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" ar bilanci 28-30 ieņem 10. vietu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu