Vēl nav skaidrības par Porziņģa atgriešanos laukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Pagaidām vēl nav skaidrības par Kristapa Porziņģa atgriešanos laukumā Nacionālajā basketbola asociācijas (NBA) otrdienas mačā un latvieša pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ziņo, ka viņa spēlēšana ir apšaubāma.

"Wizards" otrdien (trešdien plkst. 2.30 pēc Latvijas laika) viesos sāks maču pret Altantas "Hawks".

Porziņģis svētdien kreisās kājas ceļgala sāpju dēļ izlaida iepriekšējo "Wizards" spēli. Viņš šajā sezonā 51 mačā vidēji 33 minūtēs guvis 22,8 punktus, izcīnījis 8,6 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,5 metienus.

"Wizards" ar 28 uzvarām 60 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē, bet "Hawks" ar 31 panākumu 61 cīņā ir divas pozīcijas augstāk, abām atrodoties "play-in" zonā.

Otrdien laukumā neatgriezīsies Dāvis Bertāns, kura pārstāvētā Dalasas "Mavericks" plkst. 3.30 savā laukumā uzņems Indiānas "Pacers".

Bertāns pēdējo maču aizvadīja 3. februārī, kad iedzīvojās ikra muskuļa sastiepumā, taču "Mavericks" rindās valda cerība, ka viņš šonedēļ varēs atsākt treniņus ar komandu. Latvietis šajā sezonā 34 spēlēs vidēji 11 minūtēs guvis 4,1 punktu un izcīnījis 0,9 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš realizējis ar 38,1% precizitāti.

Dalasas vienība ar 32 uzvarām 62 cīņā ir sestā Rietumu konferencē jeb tieši virs "play-in" zonas. "Pacers" savukārt ar bilanci 27-35 atrodama 12. vietā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu