Kobes Braienta atraitne uzvar fotogrāfiju tiesas prāvā. Saņems miljoniem dolāru lielu sāpju naudu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Leģendārā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta
Leģendārā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārā basketbolista Kobes Braienta atraitne Vanesa Braienta uzvarējusi tiesas prāvā par nopludinātajām fotogrāfijām no helikoptera avārijas, kurā bojā gāja viņas vīrs un 13 gadus vecā meita Džianna jeb Džidži, vēsta ESPN.

Vanesa Braienta iesūdzēja tiesā Losandželosas apgabalu par policistu un ugunsdzēsēju nopludinātajām fotogrāfijām no avārijas vietas.

Jau pērn augustā tiesa lēma, ka atraitnei pienākas 15 miljonus ASV dolāru liela sāpju nauda. Nu summa palielināta līdz 28,85 miljoniem.

"Viņa cīnījās par savu vīru, meitu un visiem tiem cilvēkiem, pret kuru ģimenēm izturējās ar līdzīgu necieņu. Mēs ceram, ka viņas uzvara tiesā un šis izlīgums pieliks punktu šādai praksei," norādīja advokāts Luiss Lī.

Pērn augustā tiesas prāvā, kas risinājās kopumā 11 dienas, Vanesa Braienta liecināja, ka ziņas par fotogrāfijām vēl vairāk pastiprināja sēras, turklāt viņai bija panikas lēkmes.

Kobe Braients ar meitu un vēl septiņiem cilvēkiem gāja bojā helikoptera avārijā 2020. gada 26. janvārī. Sporta zvaigzne bija ceļā uz jauniešu basketbola spēli.

Sāpju naudu 19,95 miljonu ASV dolāru apmērā saņems Kriss Česters, kurš negadījumā zaudēja sievu un meitu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu