LFF uzklausa "Jelgavas" treneri, bet lēmumu spēļu ietekmēšanas lietā nepieņem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ervīns Pērkons.
Ervīns Pērkons. Foto: https://www.facebook.com/FSJelgava

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Godīgas spēles un ētikas komiteja pašlaik izskata publiskos futbola skolas "Jelgava" komandas galvenā trenera Ervīna Pērkona izteikumus par iespējamām ar spēļu ietekmēšanu saistītām darbībām 2015. gadā, vēsta LFF.

Pērkons februārī raidierakstā "Pa pāris kausiem" vaļsirdīgi pastāstīja, ka 2015. gadā, vadot paša izveidoto "Marienburg", zinājis par likmju izdarīšanu uz vienības mačiem, un iegūtās finanses tika tērētas arī komandas vajadzību nodrošināšanai.

Pēc informācijas ieguves un analīzes, kā arī intervijām ar saistītajām pusēm LFF Godīgas spēles un ētikas komiteja otrdien uzklausīja Pērkonu, iegūstot nepieciešamo informāciju tālākajai lietas un apstākļu noskaidrošanai un pakārtotajām darbībām.

LFF informē, ka Godīgas spēles un ētikas komiteja turpina lietas izskatīšanu. Jebkāda izrietošā informācija vai lēmumi tiks publiskoti, kad un ja LFF Godīgas spēles un ētikas komiteja uzskatīs to par pamatotu.

Organizācijas arī atzīmē, ka no komentāriem lietas sakarā atturēsies, respektējot LFF Godīgas spēles un ētikas komitejas darbu.

"Jelgavai" Pērkona vadībā šajā nedēļas nogalē paredzēta debija "Optibet" futbola virslīgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu